Zoeken in deze blog

woensdag 11 april 2012

Drie Daagse Trek


Hierbij weer een bericht van de familie uit Nieuw Zeeland, Wat een prachtig bestaan. Wel hard werken natuurlijk, en niet op de aardbevingen letten, maar wat ziet het er op een plaatje allemaal geweldig uit. Geniet mee van hun bericht:
"Hier een paar foto's van de drie daagse trek die we hebben gedaan dit weekend. We hebben een hele leuke tijd gehad met absoluut perfect weer. Volop zon en geen wind.
's Nachts was het wel koud. En wij sliepen in de kar. Alan had Lucky enViking in de kar en ik reed Russell.
Vrienden van ons (Murray en Valerie) hielpen ons. Er waren nog twee andere karren en tussen de 10-15 rijders. In de drie dagen zijn we van zee niveau tot 800 meter gegaan. Ik denk dat we nog nooit zo hoog met de paarden zijn geweest. Op sommige plaatsen keek ik maar niet naar beneden, want het was een hele
tijd niets voordat je de bodem zou bereiken. Vanacht heerlijk geslapen maar vanochtend werden we wakker en werkelijk alles was pijnlijk.
Vandaag de spullen weer opgeruimd en de honden gehaald van de kennel. Morgen weer terug naar het werk en is het weekend een herinnering waar we nog veel plezier aan zullen hebben.
We hopen dat jullie ook een leuke pasen hebben gehad."