Zoeken in deze blog

woensdag 3 februari 2016

Grietje Vliet Vlieland, haar Zoon Willem Rietmeijer


Het voelt als een beloning, een mooie foto in de mail met de afbeelding van Grietje  Vliet Vlieland's zoon Willem Rietmeijer in gezelschap van zijn echtgenote Koos Steenvoorden en haar zuster Ka met echtgenoot Piet Slats en nog een mooie dame met Noordwijks Kapje op het haar, naar alle waarschijnlijkheid opoe Steenvoorden-Vink en een goedgestrikt meisje zou  zij Maria Agnes SLATS zijn, geboren Noordwijk 17-07-1919, overleden Noordwijk 27-02-1977 op 57-jarige leeftijd, dochter van Petrus SLATS, bloemist, koopman, landarbeider, en Catharina Adriana STEENVOORDEN.Gehuwd te Noordwijk met Johannes Petrus MULDER.  allen veilig bewaakt door hun trouwe herdershond.
Het moment van opname geschat op een later zomerdag in 1927 wat wordt er gevierd die dag? Kaatjes verjaardag ? .....Ziet er in ieder geval heel feestelijk uit. Een compleet gezin in een zonnige achtertuin op de hoek van de Douzastraat en Pickéstraat.  Burgemeester Pické is dan weer een mooi bruggetje naar het heden met het feestjaar voor Noordwijk aan Zee, de viering van 150 jaar badplaats.
Om afgunst te voorkomen; graag net zoveel aandacht gevraagd voor Grietje dochter van Grietje Vliet Vlieland, Grietje Rietmeijer  het zusje van Willem.  Lees en bewonder de onderstaande afbeeldingen.